ISO9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi

Yalova Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜBİTAM) ‘ın düzenlediği “ISO9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi” (katılım belgeli) Exergien Genel Müdürü Sayın Ali Özgenç’in katılımı ile 13 Kasım 2020 Cuma günün çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Üniversite personeli ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği eğitimde Kalite Yönetim Sistemi Standardı hakkında temel bilgiler vererek sunumuna başlayan Sn. Ali Özgenç, revizyon süreçleri, kalite yönetim ilkeleri, proses yaklaşımı, PUKÖ modeli, risk temelli düşünme,  dokümente edilmiş bilgi, TS EN ISO : 2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı Şartları vb kalite sistemleri hakkında oldukça detaylı bilgiler verdi. Katılımcılar tarafından yöneltilen soruların cevaplandığı eğitimin sonunda Doç. Dr. Demet AYDINOĞLU bu yararlı eğitim için  Sn. Erman Car’ a ve gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı da katılımcılara teşekkürlerini sundu.