Yalova Üniversitesi    yubitam@yalova.edu.tr 0 (226) 815 59 27

MATLAB & Simulink Teknik Kaynak: Akademide MATLAB & Simulink R2013b

Teknik Kaynak:
Akademide MATLAB & Simulink R2013b

MATLAB & Simulink’ in farklı akademik alanlardaki kullanımı, eğitimde MATLAB örnekleri, teknik makaleler, kullanıcı hikayeleri, internet seminerleri, MATLAB & Simulink R2013b sürümü yenilikleri ve başka birçok bilginin yer aldığı ÜCRETSİZ Akademik Teknik Kaynağa aşağıdaki link aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Akademik Teknik Kaynak: http://www.figes.com.tr/matlab/akademi/index.php

MATLAB, alanında lider matematiksel hesaplama yazılımı geliştiricisi olan MathWorks tarafından üretilen, hesaplama tabanlı bir programlama ortamıdır.
Simulink ise, benzetim, algoritma geliştirme, veri analizi, görselleştirme için grafiksel bir ortamdır. Ayrıca  çok disiplinli dinamik sistemlerin ve gömülü sistemlerin model tabanlı tasarımlarının yapılmasına olanak sağlar.

Teknik Kaynak İçerik:

Eğitimde MATLAB Örnekleri

MATLAB & Simulink Yenilikleri

Türkçe- İngilizce Kayıtlı İnternet Seminerleri

MATLAB Simulink Tabanlı Kitaplar

Teknik Makaleler

Kullanıcı Hikayeleri

MATLAB & Simulink eğitici Sunumları

Saygılarımızla.
FİGES A.Ş.

Pazarlama Grubu

Neden MATLAB?

Dünya üzerindeki pek çok mühendis ve bilim adamı araştırmalarına hız kazandırmak için MATLAB ürün ailesine güvenmekte ve kullanmaktadır. MATLAB yazılımı, kullanım kolaylığı ve teknolojik gelişmelere ayak uydurması yönüyle, tüm dünyada 3500 den fazla eğitim kurumu ve üniversite tarafından öğretim ve araştırma aracı olarak kullanılmaktadır. 250.000 den fazlası akademisyen olmak üzere, 1.500.000 lisanslı aktif kullanıcısı bulunmaktadır. Ülkemizde 80’ den fazla üniversitede kullanılmaktadır ve bu sayı gün geçtikçe hızla artmaktadır.

Teknik Kaynak için:

Duyurularımızın ilgi alanlarınıza göre ulaşması için lütfen tıklayınız.
** FIGES, programlarda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.

Listeden Çıkmak:
FIGES tarafından ürünlere, eğitim ve seminerlere ilişkin bilgilendirme amacı taşıyan bu e-postaları almak istemiyorsanız, mailto:marketing@figes.com.tr adresine "Listeden çıkmak istiyorum" konulu bir e-posta göndermeniz yeterli olacaktır.
P Lütfen, bu postadaki metni yazdırmanın, çevreye verdiğimiz zarara yapacağı etkiyi ve bu anlamda taşımamız gereken sorumluluklarımızı düşününüz